Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ceilingflow, in een handomdraai een koele en goed geventileerde ruimte!

Als eigenaar of beheerder van een kinderdagverblijf weet je hoe belangrijk een goede luchtkwaliteit is. Met onze Ceilingflow verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk.

De Ceilingflow plafondventilator is ontworpen om niet alleen verkoeling te bieden tijdens warme zomerdagen, maar ook om de luchtcirculatie te verbeteren en een comfortabel binnenklimaat te creëren, het hele jaar door.
Met Ceilingflow, de geavanceerde plafondventilator die lucht ventileert en circuleert, kun je de luchtkwaliteit in jouw kinderdagverblijf aanzienlijk verbeteren. Ceilingflow zorgt voor een constante luchtstroom door de ruimte, waardoor de lucht wordt geventileerd en verontreinigingen worden verwijderd. Dit helpt om de verspreiding van ziektekiemen, allergenen en andere verontreinigende stoffen te verminderen, waardoor een gezondere en veiligere omgeving wordt gecreëerd voor de kinderen.

Ceilingflow is voorzien van verschillende snelheidsinstellingen, zodat je de luchtstroom kunt aanpassen aan je voorkeuren. Of je nu een zachte bries wilt voor een ontspannen sfeer of een krachtige luchtstroom voor verkoeling op warme dagen, Ceilingflow biedt de perfecte oplossing. De snelheidsinstellingen kan je gemakkelijk aanpassen met de afstandsbediening, die standaard meegeleverd wordt.
Naast het verbeteren van de luchtkwaliteit, helpt Ceilingflow ook om de temperatuur in de ruimte te reguleren, waardoor een comfortabele omgeving wordt gecreëerd voor de kinderen om in te spelen, leren en slapen.

Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp past onze plafondventilator perfect in elk interieur, speciaal ontworpen voor een naadloze montage in een systeemplafond: plafondtegel eruit, Ceilingflow erin, stekker in het stopcontact en Play! Geen installatiekosten of installatiewerkzaamheden nodig. Natuurlijk is onze Ceilingflow ook toepasbaar bij een vast plafond of industrieel plafond met het speciale opbouw frame.

Kortom, met Ceilingflow kun je de luchtkwaliteit verbeteren en een gezonde en comfortabele omgeving creëren voor de kinderen in jouw kinderdagverblijf.
Kijk op https://www.gnc-systems.com/en/products/ceilingflow/ voor meer informatie of neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.
Wij zijn te bereiken via +318 576 744 of via info@gnc-systems.com.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.