Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Brancheorganisatie biedt 10.000 handtekeningen aan

Petitie

De Brancheorganisatie Kinderopvang heeft in een week tijd 10.000 handtekeningen verzameld die zijn aangeboden aan de woordvoerders kinderopvang in de Tweede Kamer. Met de handtekening zeggen 10.000 werkgevers, werknemers en ouders dat ze tegen nieuwe bezuinigingen op de kinderopvang zijn.

Vlak na de overdracht begon het Algemeen Overleg over kinderopvang waarin meerdere woordvoerders kritische vragen stelden over de kinderopvang. Dit debat is momenteel nog gaande. Verwacht wordt dat het regeerakkoord tussen de PvdA en de VVD niet lang meer op zich laat wachten.

Poster ophangen
Op de website van de Brancheorganisatie worden alle tekenaars van de petitie bedankt voor hun hulp en steun. ‘Er is massaal gereageerd! Wij hopen dat de Tweede Kamer besluit de bezuinigingen voor 2013 terug te draaien.’ Kinderopvanglocaties en gastouders worden gevraagd om een poster van de Brancheorganisatie op te hangen waarin ze uiting geven aan hun ongenoegen over de bezuinigingen op de kinderopvang.

Op de foto biedt de Brancheorganisatie de Petitie Kinderopvang aan met 10.000 handtekeningen.

1 REACTIE

  1. Hoe ver kunnen gaan met bezuinigen? Ik ben alleenstande moeder,ik werk 57 uur in een maand. Belasting vergoed alleen maar 39 uur per maand ,en de rest van mijn uren word niet vergoed.Dat betekent voor mij dat ik twee dagen mijn kind naar mijn vriendin moet brengen.Hoe los ik dit op???Wie kan mij daar mee helpen???Hoor graag een reactie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.