Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Josien Frinking – Kindvak 2010

Inspiratie
De Kindvak deed dit jaar ook mee aan de crisis. Slechts een kleine zaal volgebouwd met vrolijke kleuren, een band die zachte op de achtergrond zong en speelde, maar het nam de pret niet weg van het kijken in de keuken van de buren. Resultaat, een lekkere compacte en overzichtelijke beurs. Geen pijn aan je voeten aan het eind van de dag maar een tas vol inspiratie en leuke nieuwe contacten.

Noviteiten
Vanwege mijn werk was ik ook op de Kindvak. Maar daarnaast was ik ook zelf geïnteresseerd in het zoeken naar noviteiten. En eindelijk stond die er dan, de fietsbak met motortje. Handig, slim en ergonomisch. Geen moeder of leidster meer die zwoegend over straat trapt, vervaarlijk met kinders heuveltjes en bruggetjes neemt, maar relaxt op haar bakfiets door de straten kan cruisen.

Peutermateriaal
Het aanbod van peutermateriaal, uitgebreid vertegenwoordigd en zeer geschikt voor de gastouderopvang, zij het een tikkeltje prijzig. Helaas vallen veel gastouders dan buiten de boot want reken maar even 350 euro af voor een paar boekjes. Hoe educatief ook, er moeten heel wat opvanguurtjes voor gedraaid worden.

Timmeren
Ook niet te vergeten de aanbieders van meubilair. Allemaal erg kleurig en fleurig, ergonomisch, helaas doch niet economisch geprijsd. Om 650 euro voor een poppenkastscherm af te rekenen dunkt me dat gastouders wel creatiever zijn dan de portemonnee te trekken. Dan maar een bouwtekeningetje maken en zelf timmeren.

Dagje markt
Maar het moet gezegd worden, de Kindvak was, is en blijft een leuke beurs. Je omringen met kinderspul. Het laatste, nieuwste en beste dat de markt te bieden heeft bewonderen. Een grote snoepwinkel voor professionals. Of lekker kijken en niet kopen. Want wat is er heerlijker dan een dagje struinen over de markt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.