Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Riksers – Groei Peuterspeelzalen

Jolanda Riksers - Groei Peuterspeelzalen

 

‘De een zijn dood is de ander zijn brood’. Dit spreekwoord is goed van toepassing op het peuterspeelzaalwerk. Waren we enkele jaren geleden groepen aan het samenvoegen vanwege terugloop, momenteel weten we niet waar we alle peuters moeten plaatsen.

Een en ander heeft natuurlijk te maken met het zwalkende beleid van onze overheid. Ik ben wel blij dat wij in de ‘slechte’ tijden ervoor gekozen hebben om het peuterspeelzaalwerk als een separate dienst te handhaven. Op deze wijze hebben ouders nog iets te kiezen en kunnen we ze langer aan ons binden. Het blijft onverkwikkelijk dat onze branche zo afhankelijk is van wisselende overheidsbeleid.

‘Ik ben blij dat wij in de ‘slechte’ tijden ervoor gekozen hebben om het peuterspeelzaalwerk  te handhaven’

Het is dan ook weer afwachten wat ons volgende kabinet hierin gaat ondernemen. Wij zijn in ieder geval druk doende met dienstinnovatie, zodat we een eventuele gelijktijdige terugval in kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de toekomst kunnen opvangen.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.