Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Toch goed dat ik geweest ben

Jolanda Rikers - Toch goed dat ik geweest ben

 

Ik ben gisteren naar de BDKO-conferentie Kinderopvang, partner in ontwikkeling van kinderen’ in Diemen geweest. Ik zag er wel een beetje tegen op vanwege het slechte weer en de tijd die het weer allemaal kost… Echter, ik had een leuk reisgenootje, dus we waren er sneller dan ik dacht.

Ter plekke ontmoette ik weer allerlei leuke collega’s en was ik blij dat ik er toch weer bij was. Helemaal overtuigd hiervan was ik na de ludieke presentatie van Rob Adam met als titel ‘Ga Vreemd’. Hij attendeerde ons op onze dominante logica vanuit het verleden, die ons nu in de weg staat bij innovatie. Hij riep ons op om weer te gaan dromen. Als je niet weet hoe, kijk dan naar onderstaand filmpje.


‘Hij attendeerde ons op onze dominante logica vanuit het verleden, die ons nu in de weg staat bij innovatie’

Toen hij ons adviseerde om meer te gaan experimenteren zat ik zat op het puntje van mij stoel. Dat wil ik ook, dacht ik. Wil jij het ook download dan zijn gratis e-book op zijn site:

http://www.sixfingers.nl/nl/sixfingers_boeken

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.