Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Spectaculaire opening

Jolanda Rikers - Spectaculaire opening

 

Op 13 juni hebben we in het Hertenpark ter gelegenheid van het jubileum aan alle kinderen van Kerkrade het Wereld Speel Festival gratis aangeboden. Het terrein was ingedeeld in de diverse werelddelen. Zo kon je in Europa deelnemen aan een gladiatorgevecht of een Roda JC Clinic en in Azië kon je sumoworstelen. In Australië stond een hoge kratstapeltoren waarbinnen kinderen omhoog konden klimmen en in Afrika stond een jungle springkussen. De burgemeester van Kerkrade (foto) heeft ons festival spectaculair geopend met een ritje op de rodeostier in het werelddeel Amerika.

 

 

 

Daarnaast heeft ons eigen kinderkoor De KOK Sterren (foto) haar debuut gemaakt met een eigen lied.  Alle activiteiten stonden in het teken van het goede doel: Make-a-Wish Nederland. Zij vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Die middag hebben wij met onze sponsoren 3 liefste wensen in Kerkrade vervult:

  • een jongen met acute leukemie gaat naar de theatervoorstelling Thomas de Trein te doen;
  • een jongen met diabetes gaat in ridderkostuum (foto) naar een heuse ridderschool;
  • een alleenstaande vader met 3 kinderen krijgt een make-over en een dagje uit met zijn gezin.

 

Kortom, vandaag kijk ik moe maar zeer voldaan terug op een fantastische middag.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.