Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Samen op bezoek

In vorige weblog gaf ik aan dat we in Kerkrade nu ook de intentieverklaring hebben getekend voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). We zijn wat aan de late kant, maar het voordeel hiervan is dat we nu kunnen gaan kijken bij eerdere initiatieven in het land.

Onze gemeente heeft dit idee opgepakt en afgelopen week bezochten we met nagenoeg alle partners van ons beoogd CJG, de centra van Tilburg en Geleen/Sittard. Dit waren twee totaal verschillende locaties; waarbij Tilburg aan de hand van een zeer professionele campagne het CJG als aparte entiteit in de markt heeft gezet; heeft Geleen/Sittard meer aansluiting gezocht bij de jeugdgezondheidszorg in de wijk.

Naast de inspirerende impressies die dag, hebben we natuurlijk veel informatie gedeeld in de heen- en terugweg. We moeten een en ander nog evalueren, maar voor wij was deze uitstap zeer zinvol. Het zou mooi zijn als deze best practices ook op een virtuele wijze beschikbaar zijn. Alhoewel samen een dag op stap is ook heel productief.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.