Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Ouder worden

Jolanda Rikers - Ouder worden

 

Ook al denk ik dat ik de eeuwige jeugd heb, mijn lichaam en spiegel vertelt mij iets anders…

Heb ik op 27 augustus luisterrijk dankzij alle creatieve collega’s, familie en vrienden, mijn 50ste verjaardag gevierd (zie ook facebook). Er is zelfs een glossy Jolanda voor mij gemaakt.  Deze week word ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt.
Tja, in de kinderopvang maken we roerige tijden door en dan kun je niet lastig worden gevallen met allerlei overgangskwaaltjes. De 7 vette jaren die zijn voorbij. Hopelijk raak ik zelf ook wat pondjes kwijt in de komende magere jaren…

Toch is er ook goed nieuws te melden:

  • We hebben afgelopen weken goede stappen gezet in de samenwerking met de gemeenten in  het kader van VVE;
  • De cijfers van augustus en september laten weer een lichte stijging zien;
  • Het actieve beleid ten aanzien van openstaande posten (debiteuren) werpt zijn vruchten af;
  • Ook het ziekteverzuim begint er langzaamaan gezonder uit te zien;
  • Onze 4 Kokkie opvoedfilmpjes zijn klaar en zien er fantastisch uit!

Tja en dan ben ik deze week ook nog druk in de weer geweest met de busindeling van ons Disney-uitje in oktober. Kun je dat dan niet delegeren? Nee, dus.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.