Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Kuch kuch ben weer terug

Na 1 week Gran Canaria en 1 week MBA zit ik weer kuchend achter mijn bureau.
De aanvankelijke rusttoestand van 1 week zonvakantie werd volledig teniet gedaan na 1 week programma over concurrentievoordeel van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 21 uur. Van het eten in de mensa wordt je spijsverbetering er ook niet beter op.

De rest van het weekend ben ik helaas de slaapkamer nauwelijks uit geweest. Ik moest namelijk recupereren om klaar te zijn voor de ronde intakegesprekken voor het strategisch plan, die ik nog net voor mijn vakantie had weten te plannen. Het is geen sinecure om hoestend en proestend je stakeholders tegemoet te treden met als bedankje mijn infecterende hand.

Gelukkig dachten ze wel allemaal positief mee over KOK 2013. Tijdens mijn MBA dagen werd ook herhaaldelijk opgemerkt hoe belangrijk de dialoog met stakeholders is bij de strategievorming. Vanwege mijn fysieke gesteldheid was de dialoog vooral luisteren naar de ander, maar dat is misschien wel heel goed.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.