Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jolanda Rikers – Kinder Opvang Kerkrade heeft de toekomst

 

In navolging van onze succesvolle jubileumreceptie, stond afgelopen zaterdag onze deelname met maar liefst 260 kinderen, ouders en medewerkers aan de kinderoptocht in Kerkrade op het programma.

In navolging van André Kuipers waren kleine en grote deelnemers te bewonderen als heuse astronauten. Met het thema: ‘KOK heeft de toekomst’ lieten onze astronauten zien dat we dé kinderopvangorganisatie zijn voor Kerkrade, waar kinderen spelenderwijs een vliegende start maken naar de toekomst. Ook de nieuwe mascotte ‘Kokkie’ van Kinder Opvang Kerkrade liep mee. Tijdens de optocht vond ter gelegenheid van het zilveren jubileum van KOK een ballonnenwedstrijd plaats voor het gemeentehuis. Het kind waarvan de ballon het verste komt, ontvangt een leuke prijs die nog even geheim blijft. De atronautenstoet eindigde in de Hambos-verpleegkliniek, waar jong en oud samen konden nagenieten.

Evenals voorgaande jaren schenkt Kinder Opvang Kerkrade de opbrengsten van haar optocht-deelname aan een goed doel. Dit jaar is gekozen om de Stichting Speeltuinen van Kerkrade in het zonnetje te zetten. Onze kinderen zijn daar altijd meer dan welkom op zomerse dagen om lekker te ravotten en te spelen. Ons volgende jubileumevenement, het Wereld Speel Festival, staat gepland op 13 juni a.s. voor alle kinderen van Kerkrade. Dit festival in het teken van het goede doel ‘Make a Wish’ (‘Doe een wens’). Burgemeester Som van Kerkrade zal dan die middag de gekozen wensen van kinderen bekend maken.

Wordt vervolgd…..

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.