Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Kinder Opvang Kerkrade: daar zit muziek in!

Iedereen weet natuurlijk dat Kerkrade met haar Wereld Muziek Concours ‘de Klankstad’ van Nederland is. Maar dat Kinder Opvang Kerkrade(KOK) erg muzikaal is, wisten jullie nog niet.

Welk instrument ben jij?
Gisteravond hadden we in de Kerkraadse Rocktempel ‘De Rodahal’ een workshop onder leiding van De Hoop Entertrainment. Na enige opwarming kregen alle medewerkers van KOK de persoonlijkheidseigenschappen diverse muziekinstrumenten toegelicht. Kort samengevat: Violen zijn helpers, bassen hebben boerenverstand, trompetten zijn positief, gitaren zijn creatief, piano’s zijn pragmatisch, trommels zijn risiconemers, harpen zijn kritisch en hoornen zijn gericht op details.

Gebrek aan gitaren en trommels
Het zal jullie niet verbazen dat we een hoog vioolgehalte in ons bedrijf hebben. Met name gitaren en trommels blijken te ontbreken. Het gemis van de gitaristen kan door de trompetten worden verholpen, maar het gemis van de trommels ligt wat moeilijker. Afgesproken is dat de managers gaan kijken hoe hun teams muzikaal zijn samengesteld en hoe medewerkers meer op hun sterktes worden ingezet. Blijkbaar kun je er hierdoor nog meer muziek uithalen. Ik kijk met trots terug op een supergeslaagde avond, maar ik kan ook niet anders als trompet.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.