Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Goed en slecht nieuws

Jolanda Rikers - Goed en slecht nieuws

Ik ben het nieuwe jaar goed en slecht begonnen. Het goede nieuws is dat de verdergaande samenwerking met het Peuterwerk te Landgraaf SPL ertoe heeft geleid dat ik mij vanaf 1 januari ook directeur van deze stichting mag noemen. SPL had nog geen directeur, waardoor de staf en het bestuur veel directeurstaken heeft verricht. Ik zal met name de workload van het bestuur gaan verlichten en het werk zoveel mogelijk combineren met mijn taken als directeur te Kerkrade. Het slechte nieuws bereikte mij reeds 23/12, eerste dag van mijn vakantie; mijn vader blijkt ongeneeslijk ziek te zijn. Tja, je weet dat je ouders niet het eeuwige leven hebben, maar opeens komt het dan heel dicht bij en dan is er nog maar 1 ding belangrijk: er zijn!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.