Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Jolanda Rikers – Eindelijk bestuurder

Na 7 jaar als directeur te hebben gefunctioneerd bij Kinder Opvang Kerkrade (KOK), heb ik vandaag mijn contract als Bestuurder getekend. Het heeft wel een behoorlijke tijd geduurd voordat alle notariële hobbels waren genomen, maar voortaan heeft ook onze organisatie een Raad van Toezicht.

Ik ben dan de eenkoppige Raad van Bestuur. Ik moet wel zeggen dat klinkt een beetje raar in nota bene het jaar van de Draak. Maar ik ben er wel blij mee en heb dan ook al een eerste voordeel gemerkt. Voorheen moesten namelijk allerlei stukken eerst getekend worden door meerdere bestuursleden. Dit leverde niet alleen vetraging maar ook papieren rompslomp op. Nu kan ik zelf deze stukken tekenen en afhandelen.

Ook past deze nieuwe rolverdeling meer bij onze praktijk van de afgelopen jaren. Immers, een bestuur op afstand kan moeilijk een organisatie goed besturen. Tja, aan mij de schone taak om na mijn 7 vette jaren, het jubilerende KOK-schip daar het zware weer te loodsen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.