Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ingrid Ruijters – Een koninkelijke blog

Doodmoe en uitgeput schrijf ik deze blog. En dat heeft een reden.
Ingrid Ruijters - Gastouderbureau GastVrij.png
'Ook het koninklijk huis maakt gebruik van een Nanny. Gewoon bemiddeld via een gastouderbureau. Logisch ook.'

Al uren lig ik te waken voor mijn laptop. Met google Streetview geopend op paleis Noordeinde. Hopend op een glimp van de drie prinsesjes maar vooral hun Nanny die op visite gaan bij papa Willy die aan het werk is.

Ja, je leest het goed. Ook het koninklijk huis maakt gebruik van een Nanny. Gewoon bemiddeld via een gastouderbureau. Logisch ook.  Want er dient uiteraard naadloos te worden aangesloten bij alle koninklijke etiquette, de wereldwijsheid van Willem moet worden doorgegeven en daarnaast moet er tegemoet gekomen worden aan enige prinsessenpret.

‘Ik ben blij te lezen dat onze koninklijk familie op kinderopvang-technisch gebied zo goed bediend wordt.’

Dat vereist kwaliteit. Individuele werkelijke aandacht op niveau die aansluit bij de situatie. Het maximum haalbare. Ik ben blij te lezen dat onze koninklijk familie op kinderopvang-technisch gebied zo goed bediend wordt. En dat gun ik  ieder prinsesje en ieder prinsje in ons hele land toe: goede, mooie, kwalitatief hoogstaande, luxe opvang die aansluit bij de situatie. In een paleis, villa, woonboot of flat.

Pas dan kunnen we spreken van maxima…

En nu klap ik mijn laptop dicht en ga slapen. De plaatjes van google Streetview blijken een repeterend filmpje te zijn….. Een tijdje geleden opgenomen. Verdorie. 

De vorige keer schreef Ingrid een weblog over het 4ogenprincipe voor gastouders. Lees hem hier

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.