Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hanneke van der Lei/VGOB – Uitschrijving LRKP door gemeente

Vraag

Registreren

1 REACTIE

  1. Hoe zit dit bij een kinderopvang? De gemeente wil mijn kinderopvang nu uitschrijven omdat ik momenteel geen kinderen opvang, maar ik vang geen kinderen op omdat de gemeente een fout heeft gemaakt met mijn vrijstelling van het bestemmingsplan en ik geen kinder toeslag affaire voor de ouders wil. Ik hoor van andere opvang dat zij regelmatig de kinderopvang even opschorten omdat er geen personeel is en dat zij dan niet hoeven te worden uitgeschreven!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.