Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Romy de Moor – Een relaxed beroep?

Soms heb ik het idee dat mensen denken dat mijn baan als pedagogisch medewerker heel relaxed is. Een beetje buiten zitten en de kinderen laten spelen. Nou, vergeet het maar!

Het is 10.00, we hebben net fruit gegeten & alle kinderen verschoond en gaan nu knutselen. 9 kinderen aan tafel en 3 baby’s op de grond, check! Mijn collega pakt de verf en ik de schorten. We zijn er klaar voor!

De telefoon gaat… een ouder wil een dag ruilen. Even checken… goed we kunnen verder!

Baby nummer één begint te huilen. Ze zal wel moe zijn! “Even wachten jongens, ik leg even de baby in bed!”

Ah, de bel gaat, de boodschappen zijn er! Die moeten even opgeruimd worden…

‘Er is een hoop gelach, plezier en liefde op een dag’

“Romy, ik heb poep!” Natuurlijk schat, kom maar naar de badkamer! Gaan jullie maar verder met schilderen. Eenmaal terug… Puk heeft de verf op zijn gezicht en op het gezicht van zijn buurvrouw gesmeerd in plaats van op zijn blaadje. Zucht…

De ene dag is drukker dan de andere dag, maar ik zit nooit stil. Ik vind mijn werk leuk, heel erg leuk! Ik ben vrij om de dag, samen met de kinderen, in te vullen. Er is een hoop gelach, plezier en liefde op een dag. Ik geniet van de humor en mooie verhalen van alle kinderen. Geen dag is helemaal hetzelfde, en dat is nu juist zo leuk aan dit werk. Je moet alleen niet lui zijn… want die kleine boefjes houden je wel bezig! 🙂

De vorige keer schreef Romy een blog met de prachtige titel ‘Het stinkt in mijn neus’. Wat was er aan de hand? Lees hier haar blog

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.