Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Rebecca Beck – Met de juiste kennis haal je meer uit bewegen

‘Oh mama, kijk eens!’ Mijn dochter wijst enthousiast naar de grote dikke boomstam op het gras tijdens onze wandeltocht van de kinderopvang naar huis. Meerdere grote oude bomen zijn omgezaagd en het lijkt erop dat ze deze boomstam bewust hebben laten liggen. Ik zie haar ogen schitteren van opwinding. ‘Mag ik daar alsjeblieft op klimmen?’ vraagt ze me met haar liefste stem.
Rebecca Beck

Na

Registreren

Rebecca Beck, moeder van een zoontje (6) en dochtertje (4), is specialist bij Kenniscentrum Sport & Bewegen op het gebied van bewegen met kinderen. Van jongs af aan voldoende bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van baby’s, dreumessen en peuters tot volwassene. Rebecca wil dan ook iedereen inspireren en motiveren om zoveel mogelijk in te zetten op bewegen! In haar werk combineert ze wetenschappelijke en actuele inzichten over bewegen met succesvolle ervaringen uit de praktijk. Haar insteek is om de kennis praktisch bruikbaar te maken en deze te delen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.