Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Wuppies brengen geluk

Ieder jaar lopen we mee in de kinderoptocht van Kerkrade. Dit is altijd een bonte stoet van kinderen, ouders en medewerkers. Dit jaar waren we met maar liefst met 200 ‘meelopers’.

Allen waren zij gehuld in een prachtige groene cape (gemaakt door een moeder van een medewerker) met daarop witte klavertjes 4, want ons thema dit jaar is: ‘wij brengen geluk!’. De kleintjes waren verkleed in schattige lieveheersbeestjes. Een prachtige groep, al zeg ik het zelf.

Een mooi onderdeel van onze stoet is dat we geen snoep uitdelen, maar stoepkrijt, zaadjes van klavertjes 4, vouchers voor onze chill club, maar ook wuppies. Dit is mijn favoriete uitdeelproduct, want daar maak je iedereen jong en oud heel blij mee. Dit jaar was het een lieveheersbeestje. Ik loop nu al zo’n 12 jaar mee en elk jaar hebben weer een andere wuppie. Ik heb ze ook nog allemaal bewaard (zie foto), maar ik ben niet de enige. Blijkbaar bewaren veel mensen deze leuke beestjes waar dan ook weer de  mooie slogan van onze optocht aan hangt.

De optocht eindigt altijd op de markt waar dan de burgemeester en zijn wethouders ons welkom heten. Van deze gelegenheid maak ik dan ook gretig gebruik om ook hun te verblijden met onze wuppie. Hopelijk prijken deze wuppies nu in het gemeentehuis en brengen ze ons ook geluk.


In haar vorige blog schreef Jolanda een boeiend verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Lees hier haar blog ‘Blij dat ik toch was gegaan’


 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.