Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Vakantietijd

Ik heb dit jaar pas laat vakantie. Iedereen gaat een voor een weg en het wordt steeds rustiger om me heen. Oeff, ben er ook wel aan toe na een intensief voorjaar. Toch is deze relatief rustige tijd uitermate geschikt om na te denken over de toekomst en mogelijke innovaties.
Blog Jolanda Rikers - Vakantietijd

Ik heb nu meer ruimte (in tijd maar ook in mijn hoofd ) om wat dieper in de materie duiken, achtergrondinformatie door te lezen en nadere analyses uit te voeren.

Het strategisch plan van Kinder Opvang Kerkrade is weliswaar al gereed, voor 2015 zal een concreet plan moeten worden uitgewerkt. Voor de andere stichting Peuterwerk Landgraaf dient zich ook een nieuwe strategische periode aan.  Met de aankomende harmonisatie naar de wet Kinderopvang, staan we hier ook aan de vooravond van ingrijpende veranderingen.

Ik werk inmiddels al ruim 9 jaar in de kinderopvang en het blijft een boeiende omgeving met telkens weer nieuwe uitdagingen!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.