Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Pootje baden

De vakantie staat bijna voor de deur. Alhoewel die van mij een beetje in het water zal vallen. Ik krijg namelijk op de eerste vakantiedag de sleutel van mijn nieuwe appartement.
Jolanda Rikers Kinderopvang Opvang Kerkrade.jpg

Nu heb ik wel al geregeld dat al alles erin zit (vloeren, keuken, badkamer, wc en behang). Dus alleen de meubelen moeten nog worden verhuisd. Oh ja en nog 140 dozen, voor de helft gevuld met boeken. Ondanks mijn digi-mind, lees ik toch nog het liefst een boek dat ik zelf heb gekocht…

Tja, de eerste vakantieweek zal dus nog wel op gaan aan het maken van een megaboekenkast en het legen van de dozen. Volgens mijn optimistische echtgenoot kunnen dan vrijdag de trossen los van ons bootje om dan alsnog onze vakantie varend te vervolgen.

‘Nu maar eerst aan de slag met de voorbereiding van de RvT van september’

Een aantrekkelijk perspectief, moet ik toegeven al zwetend achter mijn te hete bureau.Toch wil ik ook graag genieten van mijn nieuwe en lang verwachte stulpje in de gemeente Valkenburg, vakantiedorpje pur sang.

Aan de andere kant ben ik ook wel toe aan vakantie en volgens mijn acupuncturist is mijn accu behoorlijk leeg. Hij adviseerde mij dan ook om dagelijks een voetbadje te nemen.

Tja dat kun je prima doen in het IJsselmeer maar ook in een teiltje op mijn ruime dakterras…. Dat wordt dus nog een zware dobber. Nu maar eerst aan de slag met de voorbereiding van de RvT van september. Dan is de vakantie ook alweer voorbij.

Rest mij nog jullie een mooie en zonnige vakantie te wensen.

De vorige weblog van Jolanda ging over de inzet van robots in de kinderopvang. Ook in Limburg wordt hier, aan de universiteit van Maastricht, onderzoek naar gedaan. Jolanda is enthousiast. Naar haar blog

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.