Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – In drukke tijden verbouwen

Onze organisatie heeft de afgelopen 30 jaar heel veel tijd en energie gestoken in het opzetten van een optimaal netwerk van professionele kinderopvang. We hebben hiervoor ook nieuwe locaties geopend in nieuwe gemeenten.
Jolanda Rikers

We mogen met recht zeggen dat we dé opvangorganisatie van Parkstad zijn. Het werd dan ook tijd om onze ‘oudere’ locaties een facelift te geven. Het achterliggende idee van onze architect was om een ‘park-gevoel’ binnen te creëren.

In de ontwerpen staat onder meer natuurbehang centraal. Maar ook zijn houten bomen in centrale ruimtes gecreëerd. De ideale ontmoetingsplek voor medewerkers en kinderen. Helemaal van deze tijd.

‘Het is niet gemakkelijk geweest, want ook tijdens de verbouwing ging de opvang gewoon door’

Onze eerste Parkstad-locatie is voor de zomer feestelijk geopend. 19 augustus volgt de tweede. Het is niet gemakkelijk geweest, want ook tijdens de verbouwing ging de opvang gewoon door. Ook op tropische dagen!

Chapeau voor onze medewerkers maar ook de bouworganisatie en onze ouders. Iemand zei mij laatst dat je beter in de ‘slechte’ tijden van de kinderopvang kan verbouwen. Dan ben je er weer helemaal klaar voor als het weer druk wordt.

Tja, daar is het nu te laat voor. Morgen is mijn vakantie afgelopen en wordt ons centraal bureau verbouwd naar de nieuwe stijl. Tja, moet ik maar op zoek naar een flexibele werkplek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.