Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Grenzen verkennen

We zitten regelmatig met het onderwijs aan tafel in het kader van diverse projecten: gezonde basisschool, IKC, Educatieve Agenda et cetera. We willen van alles samen maar stuiten ook vaak op de grenzen, zoals CAO’s en BTW.

Ik zou graag willen dat we niet geremd door enige grens gewoon aan de slag gaan en dan in de praktijk leren wat een goede samenwerking kan zijn. Onlangs gaf zelfs een Eerste Kamerlid aan dat wetgeving alleen verandert als dat in de praktijk beter blijkt te zijn.

Dus ik wil die grenzen de komende tijd wel gaan opzoeken. Misschien komt dat wel omdat we in Zuid-Limburg heel ervaren zijn te werken en leven in een omgrensd gebied.

We zijn van plan de grenzen van de IKK-maatregelen op te zoeken

We zijn van plan personeel in beide organisaties te werk te stellen, zonder BTW door te rekenen. Daarnaast willen we voor zorgkinderen een gezamenlijk aanbod met onderwijs uitwerken. En: de grenzen van de IKK-maatregelen opzoeken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.