Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Goede voornemens

Een nieuw jaar daagt ons weer uit tot goede voornemens.
Jolanda Rikers.jpg

Voor 2015 had ik mij voorgenomen om mij vaker te laten zien op locatie. Ik dacht dat ik in mijn bestuurlijke rol hiervoor meer tijd voor zou hebben. Toch had ik in mijn terugblik op het jaar ernstig het gevoel dat dit voornemen totaal niet gelukt was. Echter, toen ik door mijn agenda scrolde bleek dit toch mee te vallen.

‘Ik had ernstig het gevoel dat mijn voornemen totaal niet gelukt was’ 

We hebben weliswaar twintig locaties in Kerkrade en Landgraaf, maar ik telde toch een 40-tal bezoeken. Elke locatie heb ik minstens één keer bezocht, maar er zijn ook locaties bij die ik zeven keer heb bezocht. Daarnaast heb ik deel genomen aan een 20-tal bijeenkomsten, waarbij ook medewerkers aanwezig waren. Tja, nu zullen er altijd wel medewerkers zijn die ik helemaal niet gezien heb dit jaar, maar die heb ik even niet op mijn vizier. 

Elke locatie heb ik één keer bezocht, maar er zijn ook locaties die ik zeven keer heb bezocht

Voor 2016 wil ik mij dan ook voornemen meer medewerkers te ontmoeten. Rest mij nog jullie vanuit de kerststad Valkenburg  (daar woon ik tegenwoordig) ‘inge jouwe roetsj’ naar het nieuwe jaar te wensen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.