Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Gebruik je je netwerk?

Vanochtend nam ik deel aan een vergadering in het kader van de “Gezonde basisschool voor de toekomst”. Een fantastisch project op het gebied van gezond eten en meer bewegen, waarvoor we provinciale middelen om het tussenschoolse deel te verzorgen. We zijn niet alleen participant maar ook stakeholder in het project. Samen met de andere stakeholders bespraken we hoe we onze netwerken meer kunnen aanboren ten behoeve van meer exposure voor het project.
Directeur van Kinder Opvang Kerkrade
Directeur van Kinder Opvang Kerkrade

Ik opperde om vooral praktisch te onderzoeken in welke netwerken alle aanwezigen al participeerden. Op datzelfde moment realiseerde ik mij dat we deze netwerken nauwelijks actief aanboren in onze eigen organisatie. We zijn dit jaar wel gestart met het portfolio, waarbij medewerkers actief hun talenten tonen. Maar in welke netwerken  participeren zij of hun gezin? Weten we dat wel en wat kunnen we daar dan mee? 

Tja, werk en privé moet je natuurlijk wel gescheiden houden, maar als een medewerker zeer actief is bij de lokale scouting, dan kunnen daar natuurlijk wel een verbinding leggen voor een mooie activiteit, waarbij iedereen baat heeft. En hoe zit het met mijn eigen netwerk?In de aankomende HKZ directiebeoordeling wil ik daar wel een verbeteractie op zetten.

De vorige keer schreef Jolanda een weblog over beelddenkers. Bij de geboorte is iedereen nog een beelddenker, taal moet immers nog geleerd worden. Lees haar blog over beelddenkers hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.