Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Alles draait om oprechte aandacht

Onlangs was het weer de Dag van de Leidster. Tja met de extreme werktijden van de afgelopen tijd, mogen we best spreken van de lijdster.

Ik vond het dan ook zeer op zijn plaats dat ik mijn actieve steentje moest bijdragen aan het in het zonnetje zetten van onze waardevolle krachten. Een projectgroepje had al een heel origineel cadeautje bedacht (een gepersonaliseerd ontbijtbordje, design Blond) met daarbij een mooie tekst en gedichtje, maar vooral een persoonlijk compliment. Ik hoefde alleen maar de rekening te betalen en vandaag een deel van onze locaties mee bezoeken (alle lukte helaas niet).

‘Er vloeiden links en rechts ook wel wat traantjes’

Het was prachtig om te zien hoe onze medewerkers reageerden op dit persoonlijke cadeautje. Vooral de door hun manager handgeschreven complimenten raakten de medewerkers enorm. Er vloeiden links en rechts ook wel wat traantjes, maar die waren vooral van blijdschap. Deze oprechte blijk van waardering, verzachtte de pijn de afgelopen heftige weken.

Ook veel ouders hadden de moeite genomen om het speciaal ontworpen complimentenkaartje in te vullen. Deze kaartjes prijkten vol trots op onze locaties. Tevreden en zeer voldaan ging ik weer naar mijn kantoor om de achterstallige mail weg te werken.

Toen werd ik verrast met mijn persoonlijke bordje en een lief compliment van mijn managers. Ze denken ook aan iedereen. Heel erg bedankt!

In Jolanda’s vorige blog raakte Jolanda even het spoor bijster. Want na de Aandachtsfunctionaris, Vertrouwenspersoon en Preventiemedewerker wordt geadviseerd nu ook een Privacy Officer aan te stellen. Hoe zit dat?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.