Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Alicia Kooijman – Kinderopvang in 2020

Hoe ziet kinderopvang er in 2020 uit? Een vraag waar je wellicht al eens over hebt nagedacht. En waarbij automatisch ontzettend veel nieuwe vragen zullen optreden zoals: ‘Bestaat er dan nog steeds de voorziening formele kinderopvang zoals wij dit vandaag de dag kennen? Zullen alle vormen van kinderopvang wellicht gecombineerd gaan worden met het basisonderwijs? Welke rol gaan de pedagogisch medewerkers spelen en wat verwachten ouders van kinderopvang?’ Wat denk jij?
Blog Alicia Kooijman - Kinderopvang in 2020
Foto: Alicia Kooijman

Dat het interessant is om over deze vragen na te denken is een ding dat zeker is. Vanuit iedere expertise, rol en functie zal men er een andere invulling aangeven. Tevens zullen wensen en noodzaak in ieders visie meespelen. En alle antwoorden bij elkaar maakt het tot een zeer leuk en interessant onderzoek. Graag wil ik namens Joyn DayCare de uitdaging aan gaan om alle reacties in een inspirerende blog te verwerken. Maar daarvoor heb ik allereerst jouw mening/visie nodig als antwoord op de vraag: ‘Hoe ziet kinderopvang er in 2020 uit?’

Deel jouw mening/visie door je reactie te versturen naar alicia@joyndaycare.com.

Ik ben heel benieuwd welke reacties ik mag verwachten en van wie. Je kunt je reactie uiterlijk doorgeven tot zondag 20 oktober 2013. De week erna zal de blog verschijnen waarin ik samen met jullie antwoord geef op de vraag: ‘Hoe ziet kinderopvang er in 2020 uit.’ Alvast enorm bedankt voor de medewerking.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.