Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bloemetje Kinderopvang overhandigt kunstwerk aan verzorgingstehuis

Begin juli hebben de kinderen van Bloemetje Kinderopvang een bezoek gebracht aan verzorgingshuis PW Janssen. Zij overhandigde het kunstwerk ‘Het Levenspad’ ter ere van het 10-jarig jubileum van Bloemetje.
Bloemetje Kinderopvang overhandigt kunstwerk aan verzorgingstehuis

‘Wij zijn erg blij met dit geschenk waarmee we onze activiteitenruimte kunnen opfleuren’, aldus Henny Jansen, locatiemanager van PW Janssen. ‘Ouderen vinden het altijd erg gezellig wanneer kinderen op bezoek komen. Andersom vinden kinderen het erg leuk met opa’s en oma’s. Op deze manier komt er een mooie interactie tussen deze leeftijdsgroepen. Wij hebben mooie afspraken gemaakt met Bloemetje Kinderopvang om hier vervolg aan te geven’.

Pannenkoeken

Na de overhandiging hebben de kinderen voor de ouderen gezongen. Op hun beurt hebben de medewerkers van het verzorgingshuis voor iedereen pannenkoeken gebakken. Volgens Seycan Unveren, eigenaresse van Bloemetje hebben de kinderen genoten van het bezoekje. ‘Een van de kinderen ging spontaan pannenkoeken uitdelen aan de ouderen. Deze ontmoeting is zo goed voor hun sociale ontwikkeling. Dat is erg belangrijk voor ons. Goede kinderopvang is een verrijking voor het kind en draagt bij aan een positieve ontwikkeling op sociaal-emotioneel, motorisch en intellectueel gebied. Dát is waar wij voor staan.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.