Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Brand in kinderdagverblijf Amersfoort

Marianne Velsink
Het Amersfoortse kinderdagverblijf Mama Mia is in de nacht van donderdag op vrijdag door een brand getroffen. Gelukkig was er niemand aanwezig tijdens de brand. Maar de schade aan het pand is zo groot, dat kinderen en pm’ers vandaag niet in het pand terecht kunnen.
Brand Amersfoort.jpg
Volgens de brandweer is er asbest vrijgekomen bij de brand en er mag daarom niet het bedrijventerrein op. - Foto: Fotolia

De brand brak uit op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. Daar is ook een groot ROC gevestigd en nog eens 300 bedrijven. Volgens de brandweer is er asbest vrijgekomen bij de brand en er mocht daarom niet het bedrijventerrein op. Het ROC is dicht, net als het kinderdagverblijf en alle bedrijven. Er zouden drie loodsen zijn verwoest door de brand.

Alternatieve ruimte

De leiding van kinderopvangorganisatie Mama Mia heeft vanochtend alle ouders en medewerkers geïnformeerd. Het is zeer de vraag of het pand na de Pinksteren weer open is en daarom wordt er gezocht naar alternatieve huisvesting zodat de kinderen weer terecht kunnen. Volgens de organisatie zijn er uit allerlei hoeken al ruimten aangeboden. Er wordt nu gekeken naar wat het beste is voor iedereen. Via Facebook en de website houdt Mama Mia ouders op de hoogte.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.