Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Alle locatiegegevens voor noodopvang inzichtelijk

Voor het organiseren van noodopvang is het handig een overzicht te hebben van alle locaties voor kinderopvang en onderwijs in je gemeente. Adviesbureau Innovatie nul13 ontwikkelde een speciale tool.
De Kinderdroom.

Kinderopvangorganisaties zijn momenteel druk bezig te inventariseren hoeveel ouders in de cruciale beroepen gebruik maken van kinderopvang. De Rijksoverheid heeft gemeenten gevraagd deze noodopvang te coördineren. De ministers roepen burgemeesters en wethouders op nauw betrokken te zijn bij de opvang van kinderen in hun gemeente.

Om dit adequaat uit te voeren, is een actueel overzicht van alle locaties in uw gemeente noodzakelijk. Adviesburea Innovatie nul 13 ontwikkelde een speciale tool om selecties voor elke gemeente te maken.

De tool selecteert uit de data van het LRK en DUO de kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en locaties voor primair onderwijs, plus de contactgegevens toegevoegd. Dit helpt volgens Innovatie nul13 bij het verkrijgen van het juiste overzicht.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.