Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wedstrijdje tafeldekken

Houd een spannende wedstrijd Tafeldekken. Zet vier tafeltjes neer (grote dozen werkt ook). Elk team krijgt een tafelkleed, vier stoffen servetten, vier plastic bordjes, bekers, mes, vork en lepel en twee schalen en twee lepels.

Houd een spannende wedstrijd Tafeldekken. Zet vier tafeltjes neer (grote dozen werkt ook). Elk team krijgt een tafelkleed, vier stoffen servetten, vier plastic bordjes, bekers, mes, vork en lepel en twee schalen en twee lepels. Het ‘restaurant’ is uiteraard op flinke afstand. De kinderen leggen de spullen in de juiste volgorde klaar. Wat moet het eerst op tafel? Het kleed natuurlijk. Als het startschot klinkt, rent het eerste kind met het tafelkleed naar de tafel. Zodra het terug is, tikt het een volgend kind aan dat wegsprint met een plastic bord. Zodra de tafel gedekt is, geeft de pedagogisch medewerker akkoord en gaan de kinderen weer sprinten om stukje bij beetje de tafel af te ruimen. Je raadt het al, het draait vooral om bewegen.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.