Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voorlezen over kabouters

Er zijn tal van boeken over kabouters. De zestienjarige Rixt van der Laan heeft eerder dit jaar De Avonturen van Kabouter Pim uitgebracht, uitgegeven door Boekscout YO.

Er zijn tal van boeken over kabouters. De zestienjarige Rixt van der Laan heeft eerder dit jaar De Avonturen van Kabouter Pim uitgebracht, uitgegeven door Boekscout YO. Rixt bedacht regelmatig verhalen over kabouters die ze aan haar jongere zusje vertelde en besloot de kabouterbelevenissen in een boek te bundelen. Het verhaal draait om de kabouters Pim, Kim en Sam, die in een kabouterdorp wonen en de beste vrienden zijn. Ze zoeken de sleutel van een schatkist en vinden een magische drakentand om wensen te vervullen. Kortom, typische avonturen voor de doorsnee kabouter. Voorleesverhalen voor kinderen tot een jaar of tien en leuk voor beginnende lezers. Andere tips: > Peuters: De Kaboutermuts van John A. Rowe, uitgeverij De Vier Windstreken. > 6/7 jaar: Kabouter Thijm van Admar Kwant, uitgeverij Christofoor.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.