Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Thema Ruige Rugzakken: tips voor de aankleding

Creëer binnen een kampeerhoek met allerlei kampeerspullen, waar de kinderen natuurlijk mee mogen spelen.

Het is zomertijd, dé tijd om helemaal in kampeersfeer te komen. Een thema dat zorgt voor een avontuurlijk kampeergevoel is ‘Ruige Rugzakken’. Met rugzakken kun je van alles ondernemen. Een paar ideeën om van het kindercentrum een bijna-camping te maken.

· Creëer binnen een kampeerhoek met allerlei kampeerspullen, waar de kinderen natuurlijk mee mogen spelen. Een tentje om in te kruipen, een slaapzak, een waslijn waaraan kinderen handdoekjes kunnen knijperen, een (nep) éénpitsbrander waarop gekokkereld kan worden en een hengel om mee te vissen.

· Maak een slinger door de ruimte van een waslijn, waaraan je lichte kampeerspullen hangt: plastic kampeerserviesgoed, een bikini, een kleine zaklantaarn, een plattegrond, et cetera.

· Zet een muziekje met buitengeluiden (stromend beekje, fluitende vogels) op. Als je daarvan geen cd’tje hebt, is er genoeg op Youtube te vinden.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.