Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Thema: Lief, liever, liefst

Thema: Lief
Foto: ANP Photo

Valentijnsdag is een leuke aanleiding voor het thema ‘Lief, liever, liefst’. Alles staat in het teken van liefde. Neem er gerust een hele week voor, want er zijn genoeg mogelijkheden voor leuke, dagelijkse activiteiten. Pak het wel eigentijds en breed aan, want liefde is natuurlijk meer dan een getrouwde papa en mama. Liefde is ook: een relatie tussen twee vrouwen of twee mannen, houden van je opa of gek zijn op je hond. Welke kleur heeft liefde? Denk er eens over na met de kinderen. Moet alles roze en rood zijn? Misschien zijn mooie bloemenkleuren zoals paars en geel ook wel prima liefdeskleuren. Versier de ruimte met kleurrijke harten van papier en karton. Groot en klein.


• Weten de kinderen iemand die ze heel lief vinden? Dat kan een vriendje of vriendinnetje in het kindercentrum zijn, maar ook een huisdier. Spuit op de ramen hartjes met pijltjes en de namen van de ‘geliefden’.

 

• Muziek is belangrijk voor sfeer. Duik in je eigen cd-collectie en maak een leuke verzamel-cd met liefdesliedjes in allerlei talen. Het hoeven zeker niet allemaal kinderliedjes te zijn.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.