Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tentenkamp

Komen er warme dagen aan? Tijd voor een tentenkamp. Vraag ouders, collega’s en buren zoveel mogelijk kleine en grote tenten te leen zodat het hele buitenplein kan worden omgetoverd tot één giga tentenkamp.

Komen er warme dagen aan? Tijd voor een tentenkamp. Vraag ouders, collega’s en buren zoveel mogelijk kleine en grote tenten te leen zodat het hele buitenplein kan worden omgetoverd tot één giga tentenkamp. Je kunt hier allerlei creatieve dingen mee doen. > Tentendans als variatie op stoelendans. De kinderen dansen op het plein tot de muziek stopt en rennen dan snel een tentje in. Is er al iemand in de tent, dan mag je er niet bij. Elke keer valt één kind af en sluit je de ‘deur’ van een van de tenten. > Verhuiswedstrijd. In tent één worden alle knuffelberen verzameld. Dan gaat het startschot en schiet een kind snel een tent in, pakt een knuffel en brengt die naar de volgende tent. > Thematentjes: creëer een dorp waarbij elke tent een thema heeft. Eentje is om in te slapen voor de baby’s, een grote tent wordt de eetzaal, in een andere tent met veel kussens kun je lekker chillen met muziek en er zijn ook tenten om te bouwen of te lezen. De kinderen mogen kiezen waar ze zin in hebben.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.