Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hoeveel pas jij?

Een grappige activiteit: hoeveel kleding kun je een kind aantrekken? Leg kleding neer in allerlei maten. De kinderen werken in drietallen.

Een grappige activiteit: hoeveel kleding kun je een kind aantrekken? Leg kleding neer in allerlei maten. De kinderen werken in drietallen. Eén kind wordt aangekleed, de andere twee doen het werk. Ze moeten goed kijken naar de kleding, want eerst trek je kleding aan die precies past en dan steeds iets groters. Hoe kan je dat zien? De kinderen leren naar de labels kijken. Waar staat de maat? Ze leggen de kleding op volgorde en gaan dan het kind aankleden. Vooral vesten zijn handig voor dit spel. Het eindresultaat, een kind dat zo dik is aangekleed dat het haast omrolt, is wel een foto waard. Houd in de gaten dat het leuk blijft voor het kind dat wordt aangekleed, want het kan ietwat benauwd aanvoelen. Als het kind aangeeft dat het genoeg is, moeten de aankleders stoppen.

Meer activiteitentips binnen dit thema:

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.