Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aanvragen opleidingsbudget 2010

Kinderopvangorganisaties kunnen vanaf nu weer het opleidingsbudget bij Bureau kwaliteit Kinderopvang aanvragen. Het gaat om een budget voor 2010 wat beschikbaar is voor zowel  dagopvang als buitenschoolse opvang.

Financiële verantwoording
Als jouw organisatie voor 2009 nog geen opleidingsbudget heeft aangevraagd, kan het budget voor 2010 gewoon worden aangevraagd. Organisaties die ook al voor 2009 budget hebben ontvangen, moeten eerst de opleidingen van 2009 en de financiële verantwoording afronden. Aanvragen voor het budget van 2010 kunnen nog tot 1 december worden ingediend.

Staat de opleiding op de lijst?
Er wordt alleen een opleidingsbudget toegekend als de te volgen opleidingen op de BKK-lijst staan. Het aantal opleidingen op de lijst nemen nog steeds toe. Heb je een interesante opleiding op het oog, maar staat deze nog niet op de BKK-lijst vermeld? Spoor de aanbieder dan aan om zich aan te melden bij BKK. Alleen als opleidingen bijdragen aan een betere kwaliteit van de kinderopvang, komen ze voor een vermelding op de lijst in aanmerking.

Bekijk hier de BKK-opleidingen >>

Vraag hier BKK-budget aan >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.