Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Aanpassingen in beslisboom 0 tot 12 jaar en 12+

In de beslisboom voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar is een kleine aanpassing gedaan in de tekst over immuniteit bij een kind. Ook is de Engelstalige versie van deze beslisboom weer up to date, evenals de beslisboom voor 12+ (versie 23 augustus 2021).
aanpassingen-in-beslisboom-0-tot-12-jaar-en-12
Pollyana Ventura / Getty Images / iStock

Dat meldt de Belangenvereniging voor Ouders in de Kinderopvang, BOinK.

De wijziging in de beslisboom voor 0 tot 12-jarigen is een minimale wijziging doorgevoerd: bij de uitleg bij de drie sterretjes (***) is de formulering nu minder stellig: ‘een kind tussen de 0 jaar en groep 8 wordt in deze situaties als immuun gezien’.

Engelstalige beslisboom

Eerder werd al beloofd dat ook de Engelstalige beslisboom geüpdatet zou worden (versie 20 augustus 2021). Ook dat is gebeurd, de beslisboom in het Engels is hier te downloaden. Download the decision tree in English (for children from 0-12 years) here.

12+ beslisboom

Ook de 12+-beslisboom in het Nederlands én in het Engels (versie 23 augustus) is weer up to date. Download de Nederlandse versie. Download de Engelstalige versie hier. Download the decision tree in English (for 12+) here.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.