Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

FCB

FCB

Het FCB helpt je verder op weg 

Nieuwsbrief gezond werken
Ben je preventiemedewerker of ergocoach in de kinderopvang?
FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken, de uitvoerder van de Arboconvenanten Kinderopvang, verstuurt digitale nieuwsbrieven over gezond werken. Meer informatie en/of je opgeven voor de nieuwsbrief? Kijk dan op de site van FCB.

Meubilairwijzer
Het is best lastig is om zelf te controleren of nieuw meubilair voldoet aan de normen. Om je daarmee te helpen kun je op de site van FCB meubilair vinden zoals aankleedtafels, bedden, boxen, etc. waarvan de fabrikant of leverancier heeft verklaard dat deze voldoen aan de juiste inrichtingsnormen.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.