Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Zomer bij SKSG in Groningen

SKSG Groningen zat afgelopen zomer niet stil. Eindelijk eens volle bso-dagen en die werden niet gevuld met het standaard programma. Van wadlopen tot vliegers maken: de zomer van 2013 was geweldig!
Zomer bij SKSG in Groningen
Foto: SKSG Kinderopvang

Zo ging locatie SKSG Barabas naar Pieterburen om daar met elkaar te gaan wadlopen. Op SKSG Pierewiet mochten de kinderen o.a. exotisch fruit proeven en een aantal locaties liep het ‘Blote voetenpad’. Zo had SKSG Zuiderzon vorige week de dierenambulance op bezoek en mochten de kinderen de ambulance van binnen bekijken. Ook stond een ritje met de trein op het programma. De oudste kinderen gingen naar het Scheepvaartmuseum waar ze het lokale station OOG Radio en TV tegenkwamen en een interview bleef natuurlijk niet uit..

Vliegers
De locaties deden nog veel meer leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een kookworkshop volgen, knutselworkshop in een atelier, Martinitoren beklimmen, uitstapje naar de Hoornse Plas, vliegers maken etc.

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.