Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

11.000 euro voor Stichting Stofwisselkracht

Het zijn moeilijke tijden in de kinderopvang, maar dat betekent niet dat je dan maar alleen je eigen hachje moet proberen te redden. Zo denken ze bij de SWKGroep. Daar werd tijdens een Goede Doelen Toernooi 11.000 euro bij elkaar gegolft voor de Stichting Stofwisselkracht.
11.000 euro voor Stichting Stofwisselkracht
Foto: SWK Groep

Het golftoernooi vond voor de derde keer plaats. Met 50 deelnemers op 18 holes verliep het toernooi in een heel positieve sfeer. Na de prijsuitreiking werd door Ad Doorneveld, voorzitter van de Raad van Bestuur van de SWKGroep een cheque van 11.000 euro uitgereikt aan Marike Groenedijk van Stichting Stofwisselkracht.

Per jaar krijgen zo’n 800 kinderen de diagnose stofwisselingsziekte. Omdat er voor veel stofwisselingsziekten nog geen behandeling bestaat, ontwikkelen veel kinderen zware lichamelijke en geestelijke beperkingen. Meer dan de helft van alle kinderen met een stofwisselingsziekte overlijdt voor hun 18e verjaardag.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.