Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zonnepanelen bij Bso ’t Klokhuis

Kinderen van bso 't Klokhuis krijgen energie van de zon. Op het dak zijn namelijk 12 zonnepanelen geïnstalleerd die naar verwachting 2550 kWh per jaar gaan opwekken.
Zonnepanelen bij Bso 't Klokhuis
Foto: Kinderopvang Wageningen

Zonne-energie leeft in de gemeente Wageningen. In de kinderopvangsector is Kinderopvang Wageningen de eerste in de stad die overstapt op duurzame energie. Wethouder Lex Hoefsloot kwam directeur Onno Bakker persoonlijk feliciteren met deze duurzame stap.

‘Wij willen de kinderen die op onze opvanglocaties komen, graag een veilige en stimulerende omgeving bieden. Maar we vinden het daarnaast belangrijk dat deze kinderen later op een aarde kunnen leven waar het goed toeven is. Als we dat willen bereiken, moeten wij als organisatie onze bedrijfsvoering zo duurzaam mogelijk maken’, licht Onno Bakker toe. De zonnepanelen op ’t Klokhuis gaan naar verwachting 2.550 kWh per jaar opwekken en voorzien daarmee in 60 tot 70% van de energiebehoefte van de bso.

 

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.