Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Winnaars Prijs Beste Jaarverslag gehuldigd

Prijs

De Speelwerkgroep uit Meppel en Stichting Kinderopvang Schoonhoven hebben de Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang gewonnen. In totaal stuurden 122 kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen hun jaarverslag over 2011 naar het Waarborgfonds Kinderopvang. Tien organisaties werden genomineerd, verdeeld over twee categorieën.

Met het binnenhalen van de prijs hebben de twee winnaars een bedrag van 3000 euro gewonnen. Walter Hardenberg van Stichting De Speelwerkgroep mocht voor de tweede keer in drie jaar de hoofdprijs in ontvangst nemen. Stichting Kinderopvang Schoonhoven won de prijs nog niet eerder.

Jurybeoordelingen
Het jaarverslag van Speelwerk, dat won in de categorie met de hoogste omzetten, werd door de jury gewaardeerd als inhoudelijk sterk, transparant en uniek vormgegeven. Stichting Kinderopvang Schoonhoven won in de categorie met lagere omzetten. Marja Katien, directeur van de stichting, nam de prijs in ontvangst. Hun jaarverslag werd geprezen omdat het een mooi, zeer compleet en goed geïntegreerd verslag is.

Waarborgfonds Kinderopvang
De Prijs Beste Jaarverslag werd voor de achtste keer op rij uitgereikt. Het Waarborgfonds Kinderopvang zet zich al jaren in voor meer transparantie in de kinderopvang. Naast het Sectorrapport Kinderopvang en, sinds 2011, de Benchmark Kinderopvang, is de Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang een van de activiteiten die het daartoe onderneemt. De Prijs is dit jaar georganiseerd samen met Stichting Ruimte voor Onderwijs en Kinderopvang.

Lees de volledige jury-rapporten op ruimte-ok.nl >>

Bron: Waarborgfonds Kinderopvang

ANP Photo, Nils van Houts

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.