Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Verkoop ’t Hofnarretje is op handen

Verkoop 't Hofnarretje is op handen

Het ziet ernaar uit dat kinderdagverblijf De Vlinderheuvel – voorheen ’t Hofnarretje – op korte termijn wordt verkocht. Eigenaar Albert Drent heeft daartoe een intentieverklaring getekend met een ‘professionele en ervaren partij in de kinderopvangbranche’, zo liet hij donderdag weten.

Nieuwe eigenaar
De medewerkers en oudercommissie zijn op de hoogte gebracht. Als de overeenkomst definitief rond, is zal de nieuwe eigenaar zich aan hen en de media voorstellen. Drent verwacht dat nog dit jaar.

Borgstelling
De voormalig directeur beloofde vorig jaar, toen het misbruik op zijn dagverblijf door Robert M. aan het licht kwam, dat hij van het bedrijf een bv zou maken. Drent vroeg toen ook aan de gemeente een borgstelling van 2,5 ton, maar kreeg die niet. Tegen de oud-directeur dreigde ook strafrechtelijke vervolging. Enkele ouders hadden aangifte gedaan tegen Drent, omdat ze hem mogelijk medeplichtig achten aan het misbruik. Het Openbaar Ministerie liet vorige maand weten Drent niet te vervolgen.

Bron: ANP
Foto: ANP Photo

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.