Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Taart voor de RIE

Vorige week was de week van de RIE, waarin gezondheids- en veiligheidsrisico's centraal staan.
Werken in verschillende teams op verschillende locaties brengt risico's met zich mee voor jou en je medewerkers.
Werken in verschillende teams op verschillende locaties brengt risico's met zich mee voor jou en je medewerkers. - Foto: Koen Suyk (ANP)

Een risico-inventarisatie (RIE) op het gebied van arbeidsomstandigheden is niet alleen verplicht, maar óók belangrijk. Dat zegt FCB, de arbeidsorganisatie die onder andere de kinderopvang steunt en stimuleert bij arbeidsmarktvraagstukken, zoals gezondheid en veiligheid. Daarom stimuleert ze het gebruik van de Risicomonitor met een smakelijke actie: nieuwe gebruikers krijgen na de risico-inventarisatie een taart. De actie loopt tot eind november.

Waarom de Risicomonitor?

Werken in verschillende teams op verschillende locaties brengt risico’s met zich mee voor jou en je medewerkers. Met de Risicomonitor maak je eenvoudig een risico-inventarisatie op het gebied van arbeidsomstandigheden. Vul deze jaarlijks in, dan voldoe je meteen aan de wettelijke eis om een actuele RIE te hebben.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.