Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Subsidie voor blijvend leren projecten in 2012

Subsidie voor blijvend leren projecten in 2012

Kinderopvangondernemers met goede plannen voor een blijvend-leren-cultuur in de organisatie kunnen hiervoor subsidie van Stichting BKK aanvragen. Hoeveel geld er voor ieder project is, is nog niet bekend. Wel dat het eind in 2012 beschikbaar komt.

Cultuuromslag
Bureau Kwaliteit Kinderopvang benadrukt dat de keuze voor een lerende organisatie in feite een cultuuromslag betekent. Een organisatie die zich wil ontwikkelen naar een lerende organisatie is vooral gericht op gedragsverandering van medewerkers en de invloed daarvan op collega’s in samenwerkingsprocessen. Belangrijk is dat er beweging komt en mensen aan het werk gaan, zo laten een oriënterende gespreksronde en een advies van MOVISIE zien. Methodieken voor de ontwikkeling naar een lerende organisatie worden in de kinderopvang nog weinig ingezet of zijn nog in ontwikkeling.

BKK zoekt…
BKK zoekt projecten die ook inzetbaar zijn in andere organisaties. Meedoen betekent dus bereid zijn ervaringen en resultaten aan de branche beschikbaar te stellen. Een vereiste is dat er ook eigen middelen worden ingezet om de lerende organisatie in te voeren. Het kan gaan om nieuwe initiatieven of al lopende trajecten. Eind november zal er meer bekend worden over de verdere invulling van het project en de beschikbare subsidies.

Lees meer op de website van Stichting BKK >>

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.