Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKE kinderopvang biedt vakantie-bso

Op SKE Vakantieland vervelen de kinderen zich geen moment tijdens de vakantie. De bso’s van SKE Kinderopvang uit Twente en de Achterhoek hebben speciale thema’s met een uitgebreid vakantieprogramma voor de kinderen bedacht.
SKE kinderopvang biedt vakantie-bso

De bso’s werken met de thema’s Kinderlab, Sport, spel & dans, Multimedia & kunst en Avontuur. Van 14 juli t/m 8 augustus staat er iedere week en ander thema op het programma. Tijdens Kinderlab experimenteren kinderen met licht, geluid, spiegels en water, maar mogen ze bijvoorbeeld ook hun eigen jampotjes vullen met zelfgemaakte jam. Tijdens de sportweek kunnen de kinderen hiphoppen en aan streetdance doen. Het thema Multimedia & kunst draait om fotograferen en creatief bezig zijn. Daarnaast kunnen modellen is spé stralen op de catwalk.

Woeste Willem

Ook kunnen de kinderen in SKE Vakantieland op avontuur. Hutten bouwen, koken en zwemmen staan dan op het programma. In de themaweek kunnen kinderen ook op zoek naar de schat van Woeste Willem. Niet met een schatkaart, maar met een modern GPS-systeem.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.