Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Risicomonitor aangepast na gebruikersonderzoek

Risicomonitor

De Risicomonitor, het hulpmiddel voor risico-inventarisatie in de kinderopvang, is na een gebruikersonderzoek verbeterd. Gebruikers waren nog niet tevreden over de kwaliteit die in de eerste en tweede versie geboden werd. Consument en Veiligheid en FCB hebben met hulp van adviezen van gebruikers de Risicomonitor doorontwikkeld.

Verbeterpunten
De navigatie is verbeterd en het invullen van de actielijst is vergemakkelijkt nu antwoorden in eerdere ruimtes gekopieerd kunnen worden en de niet van toepassing-knop aangevinkt kan worden. Als gebruiker heb je nu ook het recht om aangemaakte locaties te verwijderen.

Betaling
In het najaar van 2011 werd bekend dat gebruikers vanaf 1 januari 2012 voor de onderdelen Veiligheid en Gezondheid moeten betalen: 100 euro per organisatie en 20 euro per locatie per jaar. Het onderdeel Arbo is wel gratis beschikbaar. Deze inkomsten zijn onder andere gebruikt voor de verbetering van de Risicomonitor. Medewerkers en/of gastouders die ondersteuning nodig hebben om met de Risicomonitor te werken kunnen een training volgen.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.