Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Resultaten Achterblijvende gemeenten openbaar

Resultaten Achterblijvende gemeenten openbaar

Aanstaande maandag maakt de Inspectie van het Onderwijs de tussentijdse resultaten bekend van het project Achterblijvende gemeenten kinderopvang.

Kwaliteit
Het project richt zich op de kwaliteit van toezicht en handhaving van de kinderopvang per gemeente. Voor ongeveer de helft van alle gemeenten heeft de Inspectie inmiddels de status van de kinderopvang bepaald

Overige gemeenten
Op de website van de Inspectie van het Onderwijs is aanstaande maandag te zien wat de status is van de beoordeelde gemeenten. De overige gemeenten worden de komende maanden, na statusbepaling, aan de website toegevoegd.

Verzoek van minister
De inspectie maakt de lijst van beoordeelde gemeenten bekend op verzoek van minister Henk Kamp, die maandag de Tweede Kamer hierover zal informeren. De minister zal aanstaande zaterdag 29 oktober ook verschijnen in het TV-programma Kassa om te praten over de kwaliteit en handhaving van kinderopvang.

Bron: VNG
Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.