Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Pico Kuiper ontvangt Constant van Gestelprijs

Pico Kuiper ontvangt Constant van Gestelprijs

Bij zijn afscheid als directievoorzitter van Kinderopvang Nederland kreeg Pico Kuiper de Constant van Gestelprijs uitgereikt. Kuiper kreeg deze prijs bij het symposium ter ere van zijn afscheid uit handen van Sybilla Dekker, de weduwe van Van Gestel.

Belangrijke bijdrage
De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan een persoon die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de kinderopvang in Nederland. De jury van de prijs wordt gevormd door het bestuur van Brancheorganisatie Kinderopvang. 

Juryrapport
De jury van de Constant van Gestelprijs schrijft in het juryrapport het volgende: ‘Pico is een verbindend persoon, die vanuit rust, visie en leiderschap, het ondernemerschap en vraaggestuurde dienstverlening een sterk gezicht geeft. Daarbij verliest hij de actualiteit en de ontwikkelingen in de maatschappij en sector nooit uit het oog. Zijn betrokkenheid en grote jarenlange inzet voor het eigen bedrijf en de branche kinderopvang maken hem de uitgelezen kandidaat voor de Constant van Gestelprijs 2012.’

 

1 REACTIE

  1. Als maker/ontwerper van de Constant van Gestelprijs wil ik samen met mijn echtgenote Joke Pico hartelijk feliciteren met zijn Constant van Gestelprijs. Als iemand het verdiend heeft dan hoort hij er zeker bij. Ooit hebben we samen aan het idee van de prijs mogen werken waarbij ik de eer kreeg om gestalte te geven een pedagogisch medewerkster met kind in brons gegoten. Het is voor mij dan ook een grote eer dat de prijs aan Pico Kuiper in 2012 is toegekend.
    Groet, Koos Snijder (beeldend kunstenaar)

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.