Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: Interactie met baby’s

Baby's communiceren al als ze nog heel klein zijn. Dat blijkt soms meer uit beelden dan uit woorden. Wij zijn daarom op zoek naar interactiemomenten vanuit de kinderopvang tussen baby en pedagogisch medewerker en/of gastouder.
Interactie baby's.jpg
De redactie is op zoek naar mooie foto's van interactie tussen volwassene en baby. - Foto: Fotolia

Heb jij een foto waaruit blijkt hoe sterk de interactie tussen een baby en een volwassenen kan zijn? Voor een dossier over communicatie met baby’s zijn wij op zoek naar gouden plaatjes die goed laten zien dat baby’s kunnen praten, ook al kennen ze de woorden nog niet.

Foto insturen

Heb jij zo’n foto en wil je daarmee collega’s inspireren? Stuur je foto naar kinderopvang@bsl.nl o.v.v. ‘interactie baby’s’. Let op: de resolutie moet hoog zijn (minimaal 1 MB) en er moet natuurlijk toestemming zijn om de baby af te beelden.

De mooiste foto’s publiceren we in een speciaal dossier over ‘communiceren met baby’s’ in het novembernummer van tijdschrift Kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.